Translate

2013. szeptember 13., péntek

Megáldani egy autót? (Programajánló és beszámoló egy rendkívüli sikeremről)Életem egyik legizgalmasabb és egyben a legfélelmetesebb időszaka van a hátam mögött - új munkahely, új kihívások, sok önkéntesség - öröm, bánat, csalódás, fenyegetés, káromkodás, ölelés, hit, bizalom - oh, volt itt minden. Nyilván nem mentesít a nem írás alól, főként, hogy megállás nélkül kerülök még mindig és folyamatosan a legkülönbözőbb tárgyalási szitukba. Pótlom, pótlom.

Addig is egy kis infó:
A szívem mélyéig marketinges vagyok - gondolom, mint sokat mások. Emellett évek óta tárgyalással foglalkozom. Erről szól a blog is. Sokan kérdezik, hogy miről tárgyalok? Mit lehet ezen tanítani? Mit csinál egy tárgyalási tanácsadó? Meg azt is, hogy ezért tényleg kapok-e pénzt?

Az elmúlt egy évben egy olyan önkéntes munkát végeztem, ami eredmény tekintetében végül az eddigi marketinges és tárgyalási pályafutásom egyik legfontosabb szakmai állomása lett:
2013. szeptember 14-15-én, az Egri Bazilika oldalában, Eger polgármestere, Habis László úr fővédnökségletével kerül megrendezésre a Magyar Profi Drift Bajnokság idei utolsó versenye, az Eger Drift™ autóverseny. A verseny megnyitóján a bazilika plébánosa megáldja a versenyzőket és az autókat.
Ebben az tetszik nagyon, amit a tököli repteres brigádnak és szurkolóiknak szántunk!

Miért különleges ez? 
Egyrészt azért, mert ilyen történelmi belvárosban ennyire hangos és füstös autók bajnoki futamban még nem versenyeztek sehol Európában. Aztán azért, mert az adott napra a helyszín egy igazi licences versenypályává alakul, minden engedélyével együtt. Egész Eger készül, tele lesz minden programmal! Azért, hogy ez összejöjjön, sokan és sokféle területen dolgoztunk együtt. Igazi csapatmunka volt, olyan, amire szerintem mindannyian vágyunk!
Én legfőképpen ezek miatt invitálok mindenkit a hétvégére. Ha van időd, akkor Te pedig a rendkívüli élmény miatt gyere el. Lesz kb. 10.000 néző, friss must, mindenféle program; már van számtalan szállodai kedvezmény és finom bor - azért, hogy akár több napra is elcsábítsalak Eger mesebirodalmába.

Miért különleges ez nekem és akkora siker, hogy ilyen rendhagyó módon írjak róla?
Az álmom miatt. Nagy volumenű, szerteágazó tárgyalásokban való részvételről álmodtam. Ahol valóban mérhető az, amit tudok. 13 hónap, 3360 km autózás, 4863 perc telefon, 40 óra éjszakai prezentáció készítés, 26 polgármesteri és helyettesi megbeszélés. Csak a szerződés megszületéséig a projekt sikeréről meggyőztem 1 képviselő testületi tagot, 1 alpolgármestert, 1 polgármestert, 3 közvédelmi szervet, 6 városi céget, 1 egyházat, 5 egyéb szervezetet. Kb. 96 megbeszélést és tárgyalást vezettem a legjobb tudásom szerint. (a jegyzeteim szerint a legkeményebb napon 7-et) és 52 új embert ismertem meg!

A negyedik kérdéseimre a válasz pedig az, hogy igen!. Ha „jobb” eredmény születik egy tárgyalás végén, az magas értéket képvisel. Bármilyen gazdasági környezetben. Na de ez más téma.
Ha találkoznánk Egerben, akkor azért, ha meg nem, akkor meg azért: Üdv, és Kilinccsel Előre™!
Tollas Attila
Ha már programajánló, akkor további infók:
https://www.facebook.com/egerdrift

Jaaaa, és ezt kötelező autófanoknak elolvasni, a képnézőknek meg csodálni. Az benne a vicc, hogy az egyik legkomolyabb nemzetközi sajtó ír rólunk, de amikor a Magyar Turizmus Zrt. adott régióigazgatójával találkoztam, szégyelltem magam a mondatai miatt. Hát ha majd a Slovakiaringre visszük a nézőket és a pénzüket, majd akkor talán (azért ez nem biztos!) érdekelni fogja. És igen, ezt is le fogom írni.
http://www.drifted.com/drift-allstars-europe-mariapocs/

Pawel Trela a föld egyik legjobb driftere is nálunk volt.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése