Translate

2011. október 20., csütörtök

Lassan írok


Több tízezer hozzászólást és elégedetlenkedő levelet kaptam amiért nem írok mostanában bejegyzést. Gondoltam megvárom, amíg majd mindenki könyörög.


El ne hidd! Akkor otthonról írnék, nem az irodából és a filmek szerzői jogairól tárgyalnék és azt meg biztos leírnám. A munka temet maga alá. Nagyon – nagyon régen mesélte valaki, hogy valami bódító anyag hatására mindent megszemélyesített maga körül. Amikor azt mondta valaki, hogy „Csukd be az ajtót, mert bejön a hideg!” akkor elképzelte, hogy a hideg, mint egy lény elindul befelé. Aztán amikor a többiek megtudták, mi történik, elkezdtek vele szórakozni, hogy jön a hideg, meleg kézen fogva, meg a hang meg minden egyéb. Valami ilyet képzelek most a munkáról. Kb. azt dörgöli – és tényleg – a képembe, hogy szuper, eltörted a bokád? Na akkor most pótolhatsz. És temet, maga alá.


Szóval, van megint vagy 15 édes sztorim amit kénytelen vagyok a felejtés ellen leírni. Kis türelem kérem szépen.

Egyébként, ezt látom magam előtt ha felnézek a gépemből. Ez nem a munka, de a meredt szemei ijesztőek. Az orrlyuka akkora mint egy nagyobb otthoni plüssállatnak a feje.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése